UPDATE: Lista actualizată a judeţelor unde sunt închise şcolile

Ministerul Educaţiei a transmis, joi seară, lista actualizată a judeţelor unde şcolile vor fi în chise zilele următoare, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Astfel, rămân suspendate, până lunea viitoare, 5 martie, cursurile școlare din Bucureşti şi din județele Brăila, Călărași, Constanța, Ialomița, Ilfov, Olt şi Teleorma.

În județele Argeș și Dolj este sigur că nu se fac cursui joi, urmând ca pentru vineri să se ia o decizie în cursul zilei de 1 martie, în funcţie de prognozele meteo. 

În județul Tulcea, în data de 1 martie, toate structurile de învățământ sunt închise, cu excepția grădinițelor din municipiu.

În același timp, în intervalul 1-2 martie, activitatea instructiv-educativă se va desfășura parțial în județele Giurgiu (e vorba de cinci grădinițe cu program prelungit din municipiu), Cluj (Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii are centrala termică defectă). Joi, 1 martie, în liceul din localitatea Lădești (Vâlcea) nu se desfășoară ore de curs.

În situaţii deosebite, bine fundamentate, în funcţie de condiţiile climatice şi de specificul zonei și al şcolii, inspectoratele şcolare judeţene și/sau Inspectoratul Școlar al Municipiului București pot aproba, la cererea conducerii unităţilor de învăţământ, modificări ale structurii anului şcolar.

În cazurile de față, orele de curs vor fi recuperate, conform calendarului stabilit de fiecare unitate de învățământ cu aprobarea inspectoratelor școlare județene, respectiv a Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?