Atenție! Unghia neagră de la picior poate ascunde o boală gravă

Dacă ai unghia înnegrită la picior, este un motiv serios de îngrijorare! Acest lucru te anunță că poți avea probleme de sănătate. Exceptând leziunile minore la deget, unghia neagră poate semnaliza infecții fungice sau chiar cancer. Deseori unghia se poate înnegri de la un traumatism ( lovitură accidentală). În cazul în care frecventezi piscina, picioarele au contact cu clorul sau nu porți pantofi comozi poți face infecții fungice (ciupercă).

De asemenea, dacă ai o unghie neagră sau linii sub o unghie fără nici un semn de infecție fungică sau traumatism, atunci ar putea fi melanom (cancer de piele).

Potrivit sanatatedefier.ro, dacă ești îngrijorat cu privire la orice zone înnegrite sub una sau mai multe dintre unghiile de la picioare, ar trebui să faci o vizită la medic pentru un control.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?