Cum arată singurul restaurant din lume unde trebuie să aştepţi 14 ani pentru o rezervare

 

Club 33 este un restaurant de cinci stele care nu este cunoscut publicului larg, iar cei care doresc să facă o rezervare acolo trebuie să aştepte 14 ani.

În mijlocul pieţei New Orleans din Disneyland, localizat vizavi de La Mascarade d'Orleans, se află intrarea într-unul dintre cele dorite restaurante din lume. Există două modalităţi de a intra în Club 33: fie devii membru, fie eşti invitat de un membru.

Statutul de membru te costă nu mai puţin de 100.000 de dolari pe an, plus alte costuri de până la 30.000 de dolari anual. Cu toate acestea, clubul nu duce lipsă de membri, iar lista de aşteptare pentru obţinerea statutului de membru era în 2012 de 14 ani de zile, scrie businessmagazin.ro.

Walt Disney a avut ideea creeării unui astfel de loc secret, însă clubul a fost înfiinţat în 1967, cu şase luni înainte de moartea lui Disney.

sursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?