Unde îţi vei întâlni sufletul perehe, în funcţie de zodia ta

Unde îţi vei întâlni sufletul perehe, în funcţie de zodia ta
Unde îţi vei întâlni sufletul perehe, în funcţie de zodia ta

Nu ţi-ai întâlnit încă alesul inimii? Iată unde ai putea să dai de el şi cum să îţi dai seama că despre el este vorba!Berbec

Evident, îţi vei găsi alesul inimii în mijlocul stilului tău de viaţă activ.

Ca Berbec, eşti mereu ocupată. Întotdeauna faci ceva pentru a-ţi atinge obiectivele şi visele, şi nu mai ai timp să cauţi relaţii. Dar, în timp ce te ocupi de ce ştii tu mai vine, îţi vei întâlni sufletul pereche. Şi amândoi veţi avea aceleaşi trăsături şi valori.

Taur

Îţi vei întâlni alesul inimii unde în altă parte decât la cumpărături.

Eşti o persoană extravagantă şi îţi place ca din când în când să iei la pas toate magazinele din malluri. În timpul uneia dintre aceste ieşiri vei da nas în nas cu perechea ta ideală.

Gemeni

Sufletul tău pereche va intra în viaţa ta printr-un prieten comun.

În cele din urmă, cercul tău mare de prieteni te va răsplăti. Eşti o persoană foarte sociabilă şi îţi place să fii prieten cu cât mai mulţi oameni posibil. În aceşti oameni se poate regăsi cel cu care ţi-e menit să fii.

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?