Unde a dus ,,revoluția fiscală": România a urcat 16 trepte în Topul sărăciei sub guvernarea PSD

 

România apare între țările care se îndreaptă într-o direcție greșită din punct de vedere economic. Potrivit Indicelui Sărăciei, publicat de Bloomberg, ţara noastră a urcat cu 16 poziţii faţă de anul trecut. Şi a ajuns pe locul 34, din 66 de economii analizate

Specialiştii estimează o rată a inflaţiei de 3,3% pentru 2018 și remarcă că,  Banca Naţională încearcă să ţină sub control inflaţia prin creşteri ale ratei dobânzii şi să limiteze efectele exploziei cheltuielilor guvernamentale.

Economiile cu cea mai proastă perspectivă sunt Venezuela şi Africa de Sud, iar cele mai promiţătoare sunt Thailanda şi Singapore.

Încă din anii 1970, economiştii americani calculează indicele nefericirii sau al sărăciei. Acesta ia în calcul rata inflaţiei şi şomajul, care de regulă provoacă cele mai grave probleme cetăţeanului de rând. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?