Un vâlcean, reţinut după ce a furat 46 de biciclete. Cum să ne ferim de hoţii de biciclete

Un vâlcean, reţinut după ce a furat 46 de biciclete. Cum să ne ferim de hoţii de biciclete
Un vâlcean, reţinut după ce a furat 46 de biciclete. Cum să ne ferim de hoţii de biciclete

Polițiștii din Vâlcea au recuperat 46 de biciclete, în valoare de aproximativ 23.000 de lei, sustrase de un bărbat din scări de bloc și din curți. Cel în cauză a fost reținut, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române.Ieri, 6 mai, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au depistat un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuit de furturi de biciclete.

Din cercetări a rezultat că, în perioada septembrie 2014 — aprilie 2015, cel în cauză ar fi sustras, de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, 46 de biciclete, care erau asigurate cu cablu antifurt de balustrada scării de acces a blocurilor și din curți.

Prejudiciul cauzat, estimat la aproximativ 23.000 de lei, a fost recuperat în totalitate de polițiști.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

Pentru a nu vi se fură bicicletă, Poliția Română vă recomandă:

— Nu vă lăsați bicicleta neasigurată și nesupravegheată. Furtul unei biciclete neasigurate se comite în timp foarte scurt.

— Folosiți sisteme de asigurare a bicicletei cât mai solide, cu lacăt antifurt și eventual, cu sistem de alarmare sonoră.

— Păstrați actele de proveniență ale bicicletei. În cazul în care vă va fi sustrasă, trebuie să le prezentați la poliție și vă ajută la recuperarea acesteia.

— Memorați însemne particulare ale bicicletei dumneavoastră (zgârieturi, lovituri, uzuri etc.). Vă va ajuta să o recunoașteți, când va fi recuperată de polițiști.

— Nu ezitați să sesizați poliția în cazul în care v-a fost sustrasă bicicleta

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?