Un taximetrist a găsit o geantă cu 10.000 de dolari. Ce a făcut mai departe e impresionant

 

Un taximetrist canadian şi-a impresionat şefii şi clienţii, după ce a returnat o geantă uitată în maşina lui, în care se aflau nu mai puţin de 10.000 de dolari.

Un şofer de taxi din Calgary a devenit cunoscut în întreaga lume graţie corectitudinii de care a dat dovadă recent.

Zilele trecute, după ce a transportat un cuplu de la aeroport la hotel, Mohammad Khawaja a descoperit că pe bancheta din spate se afla încă o geantă. Când a deschis-o, a descoperit că în ea se aflau un cat de identitate, un plic cu 7.000 de dolari şi un paşaport. În plus, într-un portofel se aflau încă 3.000 de dolari, scrie metronews.ca.

Imediat, Mohammad şi-a contactat şefii de la Associated Cabs, compania unde lucrează, explicându-le ce s-a întâmplat.

Aceştia au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a lua legătura cu proprietarii respectivului bagaj uitat, iar a doua zi Mohammad Khawaja a fost trimis să înapoieze geanta.

“Şoferul a fost adevăratul erou”, a explicat Roger Richard, proprietarul companiei de taxi. “Este vorba despre onestitate”, a adăugat el.

Pentru fapta sa, taximetristul a fost răsplătit cu 800 de dolari, bani oferiţi de clienţii care uitaseră geanta în maşină.

“Au rămas fără cuvinte. Spuneau că au crezut că nu o vor mai recupera niciodată”, a povestit Mohammad.

Cu o experienţă de 13 ani, taximetristul a mărturisit că a mai găsit şi alte obiecte pierdute sau uitate în automobilul său, dar că niciodată nu le-a păstrat.

“Sentimentul de a fi onest mă face să mă simt foarte bine. Mă bucur şi pentru compania mea, de asemenea. Am făcut ceva bun pentru firmă şi pentru oraşul Calgary”, a spus el în cele din urmă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?