Un tânăr din Dâmboviţa a spart biserica pentru a fura vinul de împărtăşanie

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Vremuri de criză, soluţii de criză. Un tânăr din Târgovişte a spart un magazin să-şi potolească setea, însă setea a fost mai încăpăţânată decât vinul furat. Aşa că a spart şi biserica. N-a găsit vinul de împărtăşanie şi s-a mulţumit cu mărunţişul din cutia milei.

Preotul a spus că-l iartă pe hoţ, enoriaşii la fel. Poliţiştii însă vor să-l închidă pentru câţiva ani. 

După toată întâmplarea, hoţul nu poate să treacă peste un sigur lucru, "popa n-a lăsat nimic acolo, niciun vin de spovedanie, nimic". Fără vin şi cu setea încă nepotolită, bărbatul a spart cutia milei de unde a luat 50.000 de lei vechi. "Ce m-a bulversat e că foarte mulţi oameni nu mai au respect pentru sacru. Din punctul meu de vedere cel care iartă este doar Dumnezeu", a spsu preotul din localitate.

Dar până la Dumnezeu, hoţul trebuie să fie iertat de oamenii legii. "Pentru faptele comise riscă o pedeapsă între trei şi 15 ani de închisoare", a precizat unul dintre poliţişti.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?