Un supermarket din România RETRAGE de la raft două PRODUSE PERICULOASE

 
Un supermarket din România RETRAGE de la raft două PRODUSE PERICULOASE
Un supermarket din România RETRAGE de la raft două PRODUSE PERICULOASE
Un supermarket din România RETRAGE de la raft două PRODUSE PERICULOASE Un supermarket din România RETRAGE de la raft două PRODUSE PERICULOASE

Un supermarket a anunțat, miercuri, că a decis retragerea de la raft a două produse, extrem de periculoase.

Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH, Germania retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor:

Bevola Gel de duș Mango & Piersică, 500 mL
EAN 4337185216046


lot: 91400019

și

Bevola Gel de duș Trandafir Sălbatic (Wild Rose),  500 mL
EAN 4337185216060
lot: 91410019

În cadrul unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător și, în anumite condiții, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariția unei infecții bacteriene.

Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a reacționat imediat și a retras de la vânzare produsele respective, informează biroul de presă.

Clienții care au achiziționat un produs dintre cele două tipuri menționate sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai folosească. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH cere scuze pentru situație.

Promotie speciala astazi la eMAG. Poti intra AICI sa o vezi.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?