Un savant din Rusia face o dezvăluire-șoc: În România se află leagănul civilizației!

 
România, leagănul civilizației
România, leagănul civilizației
România, leagănul civilizației România, leagănul civilizației România, leagănul civilizației

În opinia unui istoric rus, leagănul civilizației se află pe teritoriul României, iar Vlad Țepeș a salvat Europa și întreaga creștinătate de la o cucerire otomană iminentă."Vreau România! Vlad Ţepeş Dracula, inamicul personal al Imperiului Otoman" este cartea pe care a scris-o istoricul, arhivistul și genealogistul Aleksandr Radyevici Andreev.

În opinia acestuia, Vlad Țepeș a salvat Europa și întreaga creștinătate de la o cucerire otomană iminentă, iar românii au avut același rol salvator pentru Europa precum rușii, câteva secole mai târziu.

Aleksandr Radyevici Andreev a vorbit într-un interviu pentru jurnalistul de la Pravda, Igor Bukker, despre viața și personalitatea voievodului român, dar și despre perioada în care a trăit și luptat. Autorul cărții a mai vorbit despre istoria românilor de la începuturi, ba chiar și despre începuturile civilizaţiei umane.

Astfel, conform acestuia, leagănul civilizației chiar pe teritoriul României de azi, aici a fost creată roata și tot aici a apărut primul alfabet, cu mult înainte să apară hieroglifele egiptene sau scrisul sumerian, potrivit blastingnews.com.

De asemenea, istoricul rus mai consideră că dacii au fost tot un fel de români și că primele "state româneşti" au apărut încă de acum 2.500 de ani, înainte de Burebista şi Decebal.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Mircea
18 Jun 13:21
Vrea probabil să spună că în copilărie,Civilizaţia s-a dat în leagăn pe aici. Noroc mare că Civilizaţia între timp a crescut, a învăţat să meargă şi a cam spălat putina de pe aici . Cum, şi savantul ăsta rus n-a fost făcut între timp membru de onoare al Academiei Romîne ?! A,da,da,da, e pus pe lista de aşteptare după doamna Viorica Dăncilă...
Răspunde
0 0
johnneil
18 Jun 10:57
Gata! De acum nu mai trebuie sa muncim. Noua ni se cuvin toate din toate..
Răspunde
0 0
DODO
17 Jun 21:55
Mare ti-e gradina Doamne ! si multi nebuni ai in ea
Răspunde
0 0
Jijel
19 Jun 22:17
2 Si comentariul tau pe ce dovezi istorice se bazeaza? Minciunile ca soldatii romani, care nu stiau latina, si-au tras-o 100 de ani cu 25% din femeile dace? Tot aia care si-au tras-o cu britanicii 300 de ani si nu i-au latinizat?
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?