Un român din Bihor, extrem de inventiv. A construit o casă unicat, în jurul magistralei de apă

 

Românul este foarte inventiv atunci când vrea să facă unele economii. Dovada este în Bihor, unde un bărbat şi-a construit casa în jurul magistralei de apă caldă, ca să scape de plata căldurii.

Omul este proprietar pe terenul aflat sub conducta de la marginea localităţii Sânmartin. Aşa că şi-a ridicat o casă şi un hambar peste magistrală. Primarul localităţii spune că nu i-a dat autorizaţie de construcţie. Cert este că bihoreanul va avea ierni foarte călduroase fără să plătească un leu. Nu se ştie însă ce va face în lunile de vară.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
un orasean
19 Apr 17:41
Mai baieti de oras, jurnalisti la fara frecventa, daca aia e conducta de apa calda, sa-mi spuneti voi mie la ce temperatura ajunge apa la consumator? Ma tem ca foarte rece; mai ales pe timp de iarna (apropo de verile calduroase presupuse de voi). Conducta nu e izolata; caldura se pierde.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?