Un robot ar putea să te înlocuiască mâine la locul de muncă! Află aici cum

 

Roboții vor juca un rol din ce în ce mai important în societate, iar mulți oameni ar putea să-și piardă locurile de muncă din această cauză.Societatea umană va depinde din ce în ce mai mult de roboți pe viitor. Acestea deja sunt capabile de unele lucruri pe care nici nu ni le-am fi putu imagina în trecut. În timp ce unii roboți pot depista stările de depresie, alții se descurcă mai bine decât jurnaliștii profesioniști la a redacta știri.

În ultimii ani, un număr relativ mare de oameni și-au pierdut locurile de muncă datorită progreselor tehnologice, iar alții se simt încă de pe acum amenințați. Pentru a ne putea da seama cât mai ușor de șansele de a fi înlocuiți de roboți la locurile de muncă..

Află de aici care sunt șansele să fii înlocuit mâine de un robot la locul de muncă.Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?