Un raton a oprit circulaţia ca să-şi plângă "prietenul" accidentat mortal. Ţi se rupe sufletul!

 
Un raton a oprit circulaţia ca să-şi plângă "prietenul" accidentat mortal. Ţi se rupe sufletul!
Un raton a oprit circulaţia ca să-şi plângă "prietenul" accidentat mortal. Ţi se rupe sufletul!
Un raton a oprit circulaţia ca să-şi plângă "prietenul" accidentat mortal. Ţi se rupe sufletul! Un raton a oprit circulaţia ca să-şi plângă "prietenul" accidentat mortal. Ţi se rupe sufletul! Un raton a oprit circulaţia ca să-şi plângă "prietenul" accidentat mortal. Ţi se rupe sufletul!

Un filmuleţ care a devenit viral pe internet surprinde momentul în care un raton se aşază pe asfalt, lângă trupul lipsit de viaţă al prietenului său care tocmai fusese accidentat mortal.Imagini cu o puternică încărcătură emoţională au devenit, recent, virale pe reţelele de socializare. Acestea surprind momentul în care, după ce un raton a fost accidentat mortal de o maşină, este privit minute în şir, de la o scurtă distanţă, de prietenul său.

După câteva clipe în care stă împietrit de spaimă şi de durere pe marginea drumului, ratonul rămas în viaţă se duce lângă trupul lipsit de viaţă şi pare că plânge.


Imaginile au înmuiat inimile a zeci de mii de internauţi care au ţinut să lase şi mesaje pentru bietele animale.

"Eram în drum spre muncă. Tocmai văzusem cum, în faţa mea, o maşină loveşte unul dintre ratoni. Imediat mi-am scos telefonul, dar ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie! Am văzut cum, după câteva clipe extrem de tensionante, un alt raton, care până atunci îngheţase pe marginea şoselei de spaimă, se apropie de trupul întins pe şosea şi, preţ de câteva secunde bune, pare că-l jeleşte", a spus bărbatul care a filmat imaginile.

Incidentul s-a petrecut pe 24 august, Durham, California de Nord, SUA.

"Bietul de el", a comentat o femeie. "Odihnească-se în pace!", a adăugat alta. "Of, Dumnezeule! Bietul de tine... Te înţeleg, te înţeleg...", a comentat altă femeie.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?