Un profesor a fost filmat cu camera ascunsă în timp ce vindea o lucrare de licenţă

 
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Anchetă la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, după ce un profesor a fost filmat cu camera ascunsă în timp ce vindea o lucrare de licenţă a unui fost student. Cazul a fost făcut public în emisiunea Stradă, Şcoală şi Spital, moderată de Mihai Tatulici.

Ancheta a fost declanşată imediat după ce imaginile cu profesorul-comerciant au fost difuzate de Realitatea TV.

"Senatul Universităţii Dunărea de jos din Galaţi s-a întrunit în regim de urgenţă şi a hotărât înfiinţarea unei comisii de cercetare disciplinară care va dezbate acest caz", a afirmat Cristi Dumitru, coordonator Departamentul de Comunicare, Universitatea “Dunărea de jos” Galaţi.

Cadrul didactic se numeşte Neculai Chifan, este profesor universitar, doctor în matematică şi prodecan al unei facultăţi din cadrul Universităţii Dunărea de Jos, din Galaţi. Este expert în ecuaţii, dar nu şi în deontologie.


"Cadrul didactic respectiv şi-a dat demisia din toate funcţiile de conducere din cadrul universitătii, din funcţia de prodecan al făcultatii de ştiinte, din consiliul profesoral şi de asemenea din senatul universităţii. Sperăm că acest caz se va încheia cat mai repede", a adăugat Cristi Dumitru.

Şi membrii Ligii Studenţilor din Galaţi au protestat împotriva practicilor profesorului Chifan.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?