Un primar din Dâmbovița și-a acordat titlul de cetățean de onoare apoi a plâns emoționat

 

Cu ocazia Zilei comunei Pietroșița, primarul PSD Ion Leonard Dicu și-a asigurat un loc în galeria marilor figuri ale satului, acordându-și titlul de Cetățean de Onoare. Apoi a plâns emoționat de onoarea primită. 

Scene cu adevărat demne de Caragiale s-au petrecut la capătul județului, în pitoreasca așezare de la Pietroșița. Cu ocazia Zilei comunei, primarul Ion Leonard Dicu și-a asigurat un loc în galeria marilor figuri ale satului, acordându-și titlul de Cetățean de Onoare. Aceeași distincție i-a fost acordată și președintelui PSD, senatorul Adrian Țuțuianu, pentru sprijinul adus localității, dar și tenorului Florin Georgescu, fiu al satului, scrie Gazetadambovitei.ro.

Propunerea ca primarul în funcție să fie și onorabil cetățean a fost luată în luna aprilie de către Consiliul Local Pietroșița, la propunerea viceprimarului Ion Olîc. Primarul Ion Dicu a fost prezent la ședința în care s-a votat să-i fie acordată distincția.

De altfel, în mediul rural, ba chiar și urban, astfel de gesturi de gratitudine se fac doar cu acordul edilului în funcție și de cele mai multe ori la inițiativa sa.

Ieri, scena petrecută la acordarea titlului l-a amuzat, conform martorilor, până și pe Adrian Țuțuianu. Dicu a pozat într-un personaj luat prin surprindere de acordarea titlului, i-au dat lacrimile și a plâns în timp ce viceprimarul îi dădea o plachetă personalizată cu fotografie. Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?