Un parlamentar a rămas fără funcție. Motivul este ireal!

 

Dacă ai noștri fură ca în codru, iată că la sloveni se aplică legea, indiferent de cine ești și de ce anume furi! Un parlamentar sloven a luat un sendviș și a plecat, fără să plătească, pentru a testa vigilența sistemelor de supraveghere, spune el. Gluma nu a ținut și a fost forțat să demisioneze.Un parlamentar sloven și-a dat demisia după ce săptămâna aceasta a dezvăluit că nu a plătit pentru un sandviș într-un magazin din Ljubljana. Acesta și-a explicat gestul ca fiind un experiment pentru a dovedi că niciun sistem de supraveghere nu este este perfect, relatează Hotnews.ro.

”Am făcut o greșeală”, a spus Darij Krajcic, în vârstă de 54 de ani.

Acesta participa la o dezbatere cu privire la scandalul cărnii din Polonia, controlul calității și sistemele de supraveghere când i s-a făcut foame și a hotărât să meargă să își cumpere ceva de mâncare.

A luat un sandviș, dar toți angajazții magazinului erau ocupați vorbind între ei, spune Krajcic, care s-a enervat și a decis să testeze sistemul de supraveghere.
 
”Așa că am plecat din magazin cu sandvișul, mergând foarte încet”, a povestit parlamentarul.
 
Reîntors în Parlament, acesta le-a explicat colegilor că niciun sistem de supraveghere nu este perfect și a folosit ca argument povestea cu sandvișul.
 
Acesta s-a întors ulterior să plătească sandvișul, dar răul fusese făcut, așa că șeful partidului de centru-dreapta, care este la putere în Slovenia și din care Krajcic face parte, a condamnat acțiunea, spunând că este ”inacceptabil”. În cele din urmă, Krajcic și-a anunțat demisia.


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?