Un scandal uriaș zguduie PSD. "Voi merge până la capăt cu un proces"

 
Corina Cretu dă în judecată partidul
Corina Cretu dă în judecată partidul

Un nou scandal zguduie PSD. De această dată, criticile dure vin de la Bruxelles. Comisarul european Corina Creţu îi transmite secretarului general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu că se vor întâlni în instanță.,,De această dată voi merge până la capăt cu un proces în care partidul sau Codrin Ștefănescu să demonstreze cum trădez interesele României.'', scrie Corina Crețu pe facebook. Mesajul comisarului european vine pe fondul unor tensiuni în ultima perioadă cu liderii PSD.

Cel mai recent atac din tabăra PSD a venit ieri. Codrin Ștefănescu a spus citez ,,Corina Crețu nu reprezintă interesele României".

"Din păcate, a devenit mai rău decât mi-aș fi putut vreodată imagina", spune Corina Creţu, într-o postare pe pagina de Facebook.

"Nu vă ascund că sunt foarte afectată de atacurile provenite din interiorul partidului căruia i-am dedicat 30 de ani din viață mea. Foarte trist. Va mulțumesc tuturor pentru sprijin și susținere, după cum mulțumesc tuturor organizațiilor mass-media pentru obiectivitate, în ciuda contractelor pe sume incredibile pe care le primesc de la ministerele Guvernului pentru denigrarea tuturor care nu se aliniază directivelor partidului. Un partid în care am crezut și am sperat că poate îmbunătăți viață oamenilor. Din păcate, a devenit mai rău decât mi-aș fi putut vreodată imagina.

De această dată, voi merge până la capăt, cu un proces în care partidul sau Dl Ștefănescu să îmi demonstreze, mie și opiniei publice, cum trădez interesele naționale ale României.", este mesajul transmis de Corina Creţu.

Comisarul european a continuat vineri discuţiile în contradictoriu cu autorităţile de la Bucureşti şi cu colegii de partid, ea remarcând că după ce a afirmat că studiul de fezabilite pentru spitalele regionale costă 1,8 milione de euro, nu 250 cum au spus autorităţile române, atacurile împotriva sa s-au intensificat.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a lansat joi seara un atac la adresa comisarului european Corina Creţu, spunând despre aceasta că „în momentul de faţă, nu mai reprezintă interesele României" şi nu mai are o poziţie pro-PSD. Ştefănescu a mai precizat că oficialul european este acum controlat de grupuri de interese de la Bruxelles.

„Nu am mai spus niciodată aceste lucruri şi nu reprezintă poziţia oficială a PSD. Corina Creţu nu mai este pro-PSD, este mai mult pro-Bruxelles. Corina Creţu nu reprezintă, în momentul de faţă, interesul României de a construi spitale regionale la costuri de 10 ori mai mici. Ea reprezintă interesele unor cercuri de interese de la Bruxelles", a declarat Codrin Ştefănescu la Antena 3.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?