Un nou milionar în euro a apărut în România

Un om de afaceri de 37 de ani şi-a vândut businessul de circa 40 de magazine către grupul francez de cosmetice Yves Ro­cher. Suma obţinută l-a făcut cel mai proaspăt milionar în euro.Grupul francez de cosmetice Yves Rocher intră direct în retailul local după ce a testat piaţa în franciză. Acelaşi model l-au aplicat local şi giganţi precum Sephora, Zara sau Mango.

Antreprenorul Alexandru Ră­bâncă (37 de ani), care acum cir­ca două de­ce­nii a adus în Ro­mâ­­nia brandul de cos­me­tice Yves Ro­cher, a vândut businessul de circa 40 de magazine către grupul francez.

Tranzacţia, încheiată la finalul anului trecut în decembrie, este evaluată la câte­va milioane de euro, potrivit estimărilor ZF. Aceasta a vizat doar reţeaua de magazine a Yves Rocher în România.

Businessul Yves Rocher este operat în România de două com­panii, una fiind cea care se ocupă de magazine, iar cealaltă de vânzările prin corespondenţă şi internet. Grupul francez a intrat prima dată în România în 1999 în sistem de franciză, Alexandru Răbâncă fiind cel care a dezvoltat lanţul de ma­gazine Yves Rocher.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?