Un nou doctor fals! A inventat o diplomă și lucrează de 10 ani la Ginecologie la Spitalul Ilfov

 
O femeie și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Ginecologie la Spitalul Ilfov
O femeie și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Ginecologie la Spitalul Ilfov

Un nou caz de fals medic într-un spital din România! Este vorba de o femeie de 30 de ani care a falsificat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov.Spre deosebire de italianul Matteo Politi, dr. Raluca Daniela Bîrsan nu are nici măcar parafă de la DSP! Libertatea prezintă filmări cu ea în sala de operaţie, singură, cum închide o pacientă! Explicaţia "doctorului" Bîrsan: "Doar serveam instrumentarul".

La Spitalul Judeţean Ilfov, cu o diplomă grosolan falsificată şi pe baza unui contract de "voluntar cu activitate medicală", fără parafă de la DSP şi fără nici un aviz de la Colegiul Medicilor, dar protejată de conducerea spitalului, dr. Raluca Daniela Bîrsan a lucrat un deceniu cu pacienţii!

Rugată să spună ce studii medicale are, Raluca Daniela Bîrsan pretinde că "am absolvit UMF în 2013" şi a pus la dispoziţia ziarului o diplomă cu numele său. "Nu este absolventa noastră, iar diploma arată ca un fals, după mai multe repere!", afirmă Cătălin Cîrstoiu, decanul Facultăţii de Medicină de la UMF Carol Davila.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?