Un miliardar a dăruit oamenilor din satul natal 258 de vile de lux. Cum au răspuns ei? E scandalos

Un om de afaceri chinez a plătit zeci de milioane de dolari pentru a construi case de lux oamenilor din satul său natal. În schimb nu a primit decât dezamăgire.Chen Sheng, fondatorul și patronul unei companii producătoare de băuturi răcoritoare a plătit nu mai puțin de 31,9 milioane de dolari pentru construcția a 258 de vile de lux în satul Guanhu, din provincia Guangdong, în urmă cu 5 ani, scrie South China Morning Post.

Fiecare proprietate, întinsă pe 280 de metri pătrați, are o vilă cu cinci dormitoare, două sufragerii, un garaj și o grădină mică.

Totuși, deși casele au fost terminate la finalul anului trecut, niciuna nu este încă locuită. Motivul: localnici, beneficiarii generosului dar, au început să se certe pe proprietăți.

Potrivit ultimului recensământ, în sat există 190 de gospodării, ceea ce înseamnă că există și un surplus de aproximativ 70 de vile. Aparent, mulți dintre localnici spun însă că au dreptul la mai multe case pentru a-și muta familiile.

”Cum m-am întors în sat, toată lumea a început să vină cu tot felul de revendicări. Așa că nu mă mai duc acolo”, a mărturisit Chen, dezamăgit de comportamentul localnicilor.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?