Un mare muzician, operat. S-a accidentat la mână, după ce a sărit pe fereastră

 

Cel mai mare specialist în chirurgia mâinii din Europa a venit la Bucureşti pentru a-l opera pe violoncelistul Adrian Naidin. 

Muzicianul s-a accidentat grav după ce a căzut de la aproape 5 metri înălţime în noaptea în care mascaţii au descins în casa în care locuieşte cu chirie. Fracturile i-ar fi putut compromite definitiv cariera. Operaţia însă a reuşit, iar astăzi Adrian Naidin a avut prima apariţie publică după nefericitul incident, potrivit tvr.ro.

Adrian Naidin are dureri mari, dar e fericit. Operaţia pe care tocmai a făcut-o la mâna dreaptă îl va ajuta să folosească din nou arcuşul. În urmă cu doar câteva zile nu ştia dacă va mai putea cânta vreodată.

Naidin s-a accidentat grav în dimineaţa în care a fost trezit de intervenţia în forţă a mascaţilor în casa în care locuieşte. Poliţiştii căutau droguri şi îl suspectau pe proprietarul imobilului. Tot tărăboiul i-a produs un şoc violoncelistului.

Adrian Naidin a suferit mai multe fracturi care l-au ţinut în spital. Cea mai gravă a fost la mână. A amânat operaţiile, pentru că nu găsise un specialist în chirurgia mâinii în România.

Medicul Szabo Zsolt a venit din Ungaria pentru această intervenţie. Şi-a făcut studiile la Târgu Mureş dar a plecat din ţară în 1990 pentru a se specializa.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?