Un laureat Nobel, dat dispărut, descoperit în viaţă, dar confuz. Soţia sa, găsită moartă

 
Un laureat Nobel, dat dispărut, descoperit în viaţă, dar confuz. Soţia sa, găsită moartă
Un laureat Nobel, dat dispărut, descoperit în viaţă, dar confuz. Soţia sa, găsită moartă

Profesorul japonez Ei-ichi Negishi, laureat al premiului Nobel pentru chimie, în 2010, dat dispărut luni, a fost descoperit rătăcind, într-o stare confuză, la aproximativ 350 de kilometri de locuinţa sa din statul american Indiana, iar soţia acestuia a fost găsită moartă.Profesorul japonez, în vârstă de 82 de ani, şi soţia sa, Sumire Negishi, în vârstă de 80 de ani, au fost daţi dispăruţi, luni, în statul Indiana.

Marţi, poliţia l-a descoperit pe profesor rătăcind pe lângă o şosea din Illinois. După ce a fost spitalizat, poliţia a descoperit în aceeaşi zonă din districtul Ogle automobilul profesorului, precum şi trupul neînsufleţit al soţiei acestuia.


Autorităţile au deschis o anchetă, dar, potrivit acestora, moartea femeii, care suferea de maladia Parkinson, nu este considerată suspectă.

Membrii familiei au transmis un comunicat de presă în care au menţionat că profesorul şi soţia sa se îndreptau spre Aeroportul Internaţional Rockford şi s-au rătăcit, relatează MEDIAFAX.

"Suntem devastaţi din cauza pierderii iubitei noastre mame şi soţii Sumire Negishi, care se lupta de mult timp cu maladia Parkinson. Călătorea cu soţul ei, Eiichi Negishi, care, aparent, suferă de o stare de confuzie şi şoc", potrivit acestui comunicat. "Maşina era blocată într-un şanţ, nu mai funcţiona şi se pare că el căuta ajutor", se arată în acelaşi document.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?