Un fost lider UDMR îl desfiinţează pe Dragnea: A trecut la anihilarea statului de drept

 
Peter Ekstein-Kovacs

Fostul senator UDMR Peter Eckstein Kovacs îl desfiinţează pe liderul PSD Liviu Dragnea, pe care-l acuză că are ca singur obiectiv acapararea puterii absolute, prin orice mijloace. "Să vezi un om care se luptă deodată pentru două scopuri care nu par convergente: fuga de pușcărie și acapararea puterii politice absolute. După ce i-a trecut glontele numit Firea milimetric pe lângă cap, Dragnea a trecut la încălcarea tuturor principiilor care guvernează un stat de drept: pronunțarea unei păreri în timpul anchetei privind liderii poliției în legătură cu 10 aug., acuzarea președintei ÎCCJ în legătură cu propria-i cauză, amenințarea celor care au concurat la condamnarea celor corupți în ultimii ani, directivă dată guvernului/parlamentului de a da amnistie care să-i profite personal.Ca și desert, negarea evidenței că trata/negocia cu serviciile secrete și procurori, în afara unui cadru legal." afirmă Ekstein Kovacs, fost preşedinte al Comisiei Juridice din Senat.

"Toți care îl susțin pe acest om în continuare, fie prin vot, sprijin, sau propagandă, sunt în fața mea complici la nelegiuirile comise de o persoană fără căpătâi," a mai precizat Kovacs. 

Peter Ekstein Kovacs a demisionat din UDMR în iunie, în semn de protest față de ajutorul pe care UDMR l-a acordat PSD la modificarea codului de procedură penală.

sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Mihaitza
22 Sep 20:44
Excelenta analiza a a faptelor unui dezechilibrat ce se joaca cu statul roman si,in ultima instanta,cu soarta noastra a tuturor! Un hot normal isi asuma riscul de a fi prins si de a suporta consecintele dar acest cocalar NU!!
Răspunde
0 0
Satat de drept cu SRI si DNA ?
23 Sep 06:12
7 Mihaita domnule,doua lucruri sunt afirmatii imorale.Statul de drept nu se costruieste cu SRI in justitie si politica,lupta dlui Dragnea pentru acesta este grea,ca este inegala,ca sunt oameni ca dv.care fac jocuri.Si-apoi,dl Dragnea nu a comis nici-o infractiune,a chema lumae la vot,nu e decat statul de drpt in acceptiunea DNA,vandut CIA,iar cu tranfererea a doua angajate de la primarie sa lucreze la partid de acum 10 ani,sa dai 30 de ani de puscari la toata primaria ,mi se pare că poetul cisman Throdor Neculuță avra dreptae sa arunce cu calapoadele in Dumnezeu,ca lume reală nu mai merita nici macr atât
0 0
Mihai S
22 Sep 17:58
Domnule Eckstein Kovacs, va apreciez pentru atitudinea si caracterul de om cinstit pe care-l aveti.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?