Un fost lider PSD are dovezi. "Acoliții lui Dragnea sug vlaga acestui popor. Apoi fug în Madagascar"

 

Primarul Iașului, Mihai Chirica, susține că președintele PSD, Liviu Dragnea, a mințit în cazul „taxei pe lăcomie“, edilul venind cu dovezi privind creșterea prețului furnizării energiei electrice din cauza acestei taxe și implicit creșterea prețului iluminatului public, energiei electrice din școli, grădinițe și spitale șu a curentului electric folosit de tramvaie.

Acoliții lui Liviu Dragnea nu se vor lăsa până nu vor suge toată vlaga acestui popor, apoi vor fugi în Madagascar sau în Brazilia, acuză fostul lider PSD Mihai Chirica, citat de Realitatea de Iasi. 

„Rapacitatea PSDragnea lovește din nou în românul onest, plătitor de taxe și impozite. Am primit dovada lipsită de orice dubiu că „taxa pe lăcomie", pe care guvernul Dăncilă-Dragnea vrea să o impună „spre binele românilor" va fi plătită tocmai de români! Și iată de ce...

La sediul Primăriei a sosit deja o adresă, din partea E.ON, care, invocând aceeași sinistră OUG 114 / 2018, ne notifică faptul că prețul de furnizare a energiei electrice va crește și, ca atare, și noi, ieșenii, vom plăti mai mult iluminatul public, energia electrică din școli, grădinițe și spitale, curentul electric folosit de tramvaie. Iar lucrurile nu se opresc aici fiindcă noi, românii, vom plăti mai mult pentru tot ce folosim, mâncare, utilități și bunuri. Deci nu companiile, ci populația plătește majorările de taxe impuse de guvernarea PSDragnea!

Sunt convins că astfel de înștiințări se vor înmulți în scurt timp și vor afecta întreaga populație. Toate costurile în plus, apărute ca efect al noilor taxe inventate de Guvern pentru a mai supraviețui câteva luni, vor fi transferate de la companii la populație, sărăcindu-i și mai mult pe români. Unde e creșterea nivelului de trai promisă de PSDragnea?

Să nu ne facem iluzii. „Ilustrul" premier Viorica Dăncilă, împreună cu „competentul" Darius Vâlcov și „iubitul conducător" Liviu Dragnea știau foarte bine ce se va întâmpla. În orice țară din lume, când guvernele iresponsabile și în mare foame de bani au încercat să facă rost de fonduri pe orice cale posibilă, povara suprataxării a căzut pe umerii populației. Poate că românii vor înțelege, în sfârșit, capcana pe care le-a întins-o PSDragnea.

Tot programul de guvernare, lăsat în mâinile PSDragnea, a ajuns un fruct otrăvit. Ce aparent s-a dat la început cu o mână, în fapt se ia acum cu amândouă. Majorările de salarii și pensii sunt depășite de creșterea prețurilor. Iar inflația și deficitul bugetar au ajuns printre cele mai mari și mai periculoase din UE.
Acoliții lui Liviu Dragnea nu se vor lăsa până nu vor suge toată vlaga acestui popor. Apoi vor fugi în Madagascar sau în Brazilia. Pentru binele acestei țări, eu le-aș spune de pe acum „Drum bun"...", spune Mihai Chirica.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Stan
09 Feb 12:46
Toti jefuitorii si tradatorii iliescieni vor fi vanati...Unul nu va scapa viu...ei si odraslele lor parvenite vor avea soarta cruda...
Răspunde
0 0
Stan
09 Feb 12:44
Toti vor fi vanati...unul nu va scapa viu....
Răspunde
0 0
Tacanitul
09 Feb 10:34
Goniti cu pietre sarlatanii ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?