Viziteu, atac la Manda. "Este simplu mediator între Dragnea și SRI"

 

Lucian Stanciu Viziteu îl atacă direct pe șeful Comisiei SRI, Claudiu Manda, despre care spune că a fost o simplă interfață între liderul PSD, Liviu Dragnea și Servicil Român de Informații."Claudiu Manda va fi pe lista PSD pentru Parlamentul European ca răsplată pentru faptul că în ultimul an și jumătate a blocat practic activitatea comisiei astfel încât parlamentarii nu au realizat un control real în ceea ce privește activitatea Serviciului Român de Informații, atenționează deputatul USR, Lucian Stanciu-Viziteu. 

"În tot acest timp Manda a părut să aibă rolul pe care îl avea și șoriciul domnului Dragnea: acela de mediator între SRI și liderul PSD. În tot acest timp, în ciuda atenționărilor mele, domnul Manda a insistat ca toate ședințele comisiei de control a SRI să fie înregistrate de ofițeri ai serviciului de informații. În tot acest timp, în ciuda solicitărilor mele repetate, Claudiu Manda a refuzat să permită audierea Lui Liviu Dragnea și a fostului președinte Traian Băsescu, oameni care putea oferi informații despre chestiuni anchetate de comisie", arată Viziteu. 


Lucian Stanciu-Viziteu a propus în trecut de numeroase ori audierea la comisie a fostului președinte și a actualului lider PSD, însă majoritatea PSD-ALDE-UDMR coodornată de Claudiu Manda s-a opus. 

"În loc să audiem persoane care chiar aveau informații, Manda a preferat să aducă la comisie un șir nesfârșit de condamnați penal sau de așa-ziși "influenceri" care nu au interacționat niciodată în activitatea lor cu SRI. Singurul scop a fost acela de a oferi jurnaliștilor de casă oportunitatea de a prezenta un circ fabricat chiar de PSD-ALDE", explică Viziteu. 

"Astăzi Manda este răsplătit pentru că a blocat activitatea unei comisii fundamentale pentru democrația românească. Manda este răsplătit nu pentru că a făcut ceva ci din contră, pentru că s-a opus unei activități.", încheie liderul USR. 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?