Un cuplu de români şochează Franţa: cum îşi tratau nepoţii. Totul, pentru bani

 

Un cuplu de români a fost trimis în judecată, în Franţa, pentru rele tratamente aplicate minorilor, cei doi bătând, înfometând şi maltratând cinci copii, inclusiv un copil care suferea de sindrom Down şi pe mama acestora, sora bărbatului. 

Cei doi soţi din România sunt acuzaţi că şi-au bătut sora, respectiv cumnata, şi cei 5 nepoţi şi că i-au înfometat şi sechestrat, totul pentru bani. Copiii şi mama lor erau trimişi la cerşit, iar alocaţiile lor erau păstrate de cei doi inculpaţi.

S-a întâmplat la Besancon, în Franţa, iar o fetiţă de 9 ani care suferă de sindrom Down era sechestrată într-o toaletă insalubră, pentru că unchiul său, fratele mamei ei, nu suporta faptul că fetiţa devenea incontinentă atunci când era lovită.

Toată povestea s-a aflat după ce profesorii copiilor i-au văzut pe aceştia murdari şi cu urme de lovituri, scrie 20min.fr. Copiii şi mama lor, dar şi cei trei copii ai cuplului de români -care nu fuseseră abuzaţi- sunt acum în grija statului.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?