Un cuplu a făcut pe fugă o poză în excursie. La câteva zile, când au văzut-o, au încremenit

 

Helen Wakeman, în vârstă de 43 de ani și John Dargan, 33 de ani, au făcut pe fugă o fotografie la castelul Dudley din West Mids, și au analizat-o câteva zile mai târziu, potrivit mirror.co.uk. 

Cei doi iubiți care locuiesc în Birmingham sunt convinși că ei vizitat un castel bântuit de fantome, altfel nu-și explică cum în cadru apare fantoma unei călugerițe.

Helen a povestit că: "Am fost primii care am urcat pe trepte, nu era nimeni în fața noastră. Am vizitat castelul conform instrucțiunilor date de ghidul turism. Fotografia am făcut-o pe fugă în parcare și am analizat-o câteva zile mai târziu. La o privire mai atentă am observat chipul unei călugărițe și ne-am îngrozit."

Castelul Dudley datează din 1071 și este cunoscut pentru activități paranormale, fiind considerate unul dintre cele mai bântuite din Marea Britanie. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?