Un cunoscut om de afaceri din România a fost găsit spânzurat în curtea casei

 

Un cunoscut om de afaceri din Iaşi şi-a pus capăt zilele marţi după amiază. Mihai Țibu, în vârstă de 49, ce activa în domeniul viticulturii a fost găsit mort în curtea locuinței sale din Tomeşti, unde s-a spânzurat cu o chingă, scrie Ziaruldeiasi.ro.

Apelul la 112 a fost făcut de o vecină care a observat că omul de afaceri stătea într-o poziţie nefirească. Salvatorii veniţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el.

Mihai Țibu, tată a doi copii, administra domeniul cu acelaşi nume. Asupra sa a fost găsit un bilet în care îşi cerea iertare familiei pentru gestul făcut.

Domeniul Ţibu are în componenţa sa 40 ha viţă-de-vie pe rod şi 37 ha plantaţie tânără, obţinută prin accesarea fondurilor europene de reconversie.

Plantaţiile de viţă de vie sunt situate în Podgoria Iaşi - Bucium, Iaşi - Şorogari, zonă din N-E României, aşezată în Podişul Moldovei, la o altitudine de 200 - 300 m la 30 km de râul Prut, se arată pe site-ul companiei viticole.

Omul de afaceri are deschise în oraş mai multe crame unde distribuie marfa proprie. Firma sa, MDT AGRICOL S.R.L a avut anul trecut, conform ultimelor date disponibile, afaceri de doar 348.000 de lei şi pierderi de 117.140 de lei. Faţă de 2017 rezultatele financiare sunt în scădere, la jumătate, iar firma a trecut de la profit la pierderi.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Groza
11 Sep 11:14
Poate ceva datorii.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?