Un container din China a pus autoritățile române pe jar

 

Articole de încălțăminte, în valoare de peste 1.700.000 de lei, susceptibile a fi contrafăcute, au fost descoperite în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China.Articole de încălțăminte, în valoare de peste 1.700.000 de lei, susceptibile a fi contrafăcute, au fost descoperite în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China. Administratorul societăţii importatoare, un cetăţean polonez, este acum cercetat de polițiștii de frontieră, a scris realitateadeconstanta.net.

Potrivit Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră și vameșii din Portul Constanţa Sud Agigea au verificat amănunțit, în baza analizei de risc, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului București. În urma controlului, au fost descoperite 2.496 perechi de încălţaminte susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 1.722.240 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

Citește mai multe detalii pe realitateadeconstanta.net!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?