Un consilier local ALDE, filmat în timp ce bătea un tânăr

Un consiler local ALDE dintr-o comună ilfoveană a fost filmat în timp ce lovea cu bestialitate un tânăr. Motivul? Acesta încerca să-l convingă să renunţe la garanţia de 300 de euro, percepută de proprietarul unui apartament.

Este vorba despre consilierul local din Chiajna, Judeţul Ilfov, Romeo Rasdan. Acesta s-a luat la ceartă cu unn tânăr şi l-a lovit cu bestialitate cu piciorul. Voia să-l convingă să renunţe la garanţia de 300 de euro, percepută de proprietarul unui apartament. Cei care deţin apartamentul au vrut să-şi evacueze chiriaşii cu forţa. Tinerii ar fi acceptat în cele din urmă să plece, dar ar fi cerut garanţia de 300 de euro reţinuta de proprietari. Aceştia ar fi refuzat, invocând pretinse daune făcute de chiriaşi. Ca să fie mai convingători, proprietarii l-ar fi chemat în ajutor pe Romeo Rasdan, consilier local ALDE, fost la PSD, conform adevarul.ro.

Rasdan a început să-i înjure pe chiriaşi. Iritat la culme că este filmat, consilierul local l-a lovit cu sălbăticie pe tânăr. ”Trebuia să primim 300 de euro pe care i-am lăsat ca şi garanţie şi uite răspunsul. Nu ne primim banii pentru că trebuie să plătească ei menajeră de 400 de lei, trebuie să cureţe canapelele care costă 600 de lei (după spusele acestor DOMNI. Tudor Bogdan şi Tudor Mădălina). Ne-au scos haine, trolere şi tot felul pe scara blocului ca să fim forţaţi să plecăm. În concluzie, am fost forţaţi să plecăm după ce am fost loviţi, îmbrânciţi, zgâriaţi şi cu telefonul spart. Mulţumim că ne-aţi fost gazde!”, a scris pe Facebook Daniel Gurbet, tânărul agresat.

 
Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?