Un consilier al lui Trump demisionează după acuzaţii privind violenţe conjugale

Un consilier al lui Trump demisionează după acuzaţii privind violenţe conjugale
Un consilier al lui Trump demisionează după acuzaţii privind violenţe conjugale

Secretarul personalului de la Casa Albă, Rob Porter, a demisionat după ce a fost acuzat public de două foste soţii de violenţă conjugală, informează joi AFP."Preşedintele şi secretarul general aveau deplină încredere în capacităţile şi în performanţele sale", a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sarah Sanders. "El demisionează de la Casa Albă", însă va rămâne pentru a asigura tranziţia, a adăugat ea.

În timpul briefingului său de presă, Sarah Sanders le-a citit jurnaliştilor un comunicat semnat de Rob Porter. "Aceste acuzaţii scandaloase sunt pur şi simplu false. Am făcut fotografiile date mass-media acum aproape 15 ani şi realitatea din spatele lor nu este în niciun caz apropiată de ceea ce se spune", se menţionează în acest comunicat.

Demisia intervine după publicarea în Daily Mail şi The Intercept a unor articole ce conţineau mărturii ale celor două foste soţii ale lui Porter, Colbie Holderness şi Jennifer Willoughby, care denunţau abuzuri fizice şi psihologice.

Holderness poate fi văzută în două fotografii cu un ochi vânăt, după ce ar fi primit un pumn de la Rob Porter, potrivit mărturiilor acesteia.

Secretarul general al Casei Albe, John Kelly, a subliniat într-un comunicat că este "şocat" de acuzaţiile care i se adus lui Porter, declarând că "nu este loc pentru violenţă conjugală în societatea" americană.

Sursa: agerpres.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?