Un comandant de escadrilă de bombardiere B-52 a fost concediat. Motivul? INCREDIBIL

 
Un comandant de escadrilă de bombardiere B-52 a fost concediat. Motivul? INCREDIBIL 
Un comandant de escadrilă de bombardiere B-52 a fost concediat. Motivul? INCREDIBIL 

Un comandant de escadrilă de bombardiere B-52 Stratofortress, staţionat la baza aeriană Minot din Dakota de Nord, a fost concediat după ce pe unul dintre monitoarele din cockpit-ului avionului pe care îl pilota au fost descoperite desene cu caracter sexual.

 

 


Printre desene se numără penisuri şi alte imagini explicite, potrivit Military.com. Locotenent-colonelul Paul Goossen (foto) a fost eliberat din funcţia de comandant al 69th Bomb Squadron pe 27 noiembrie.

Desenele au fost descoperite pe un ecran tactil al sistemului Combat Network Communication Technology (CONECT), folosit pentru a trasa şi afişa rute de zbor sau coordonate ale ţintelor. Mai multe astfel de desene au fost făcute în sistem pe când escadrila se afla în Qatar, între septembrie 2017 şi aprilie 2018. Piloţii au făcut capturi de ecran cu acestea şi au făcut ulterior un montaj cu acestea.

Şefii lui Goossen au declarat că acesta a fost concediat deoarece nu a reuşit să menţină un mediu de lucru profesionist în escadron, a cărui comandă a preluat-o în vara anului 2017.

Bombardierele B-52, lansate în anii '50, sunt încă foarte temute, fiind capabile să lanseze arme nucleare.

Incidente similare cu piloţi americani au mai avut loc în acest an. În octombrie, US Marine Corps a lansat o anchetă după ce un pilot de avion militar a urmat cu aeronava o traiectorie în forma unui organ sexual masculin. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Camila Rodela
03 Dec 19:09
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?