Credea că are nasul înfundat, dar a strănutat şi a descoperit de ce nu putea respira, după 44 de ani

 

Un bărbat de 51 de ani a descoperit, după 44 de ani, că motivul pentru care nu putea respira încă din copilărie era că o mică ţintă de plastic, de la un pistol de jucărie, îi rămăsesc blocată în nas. Un strănut a expulzat jucăria şi a reuşit să îl redea respiraţia adâncă bărbatului.

Steve Easton spune că a suferit de o serie de strănuturi în timp ce lucra la calculator şi că, astfel, după 44 de ani, a sărit din nasul său şi o jucărie care fusese înţepenită acolo.

În afară de senzaţia de nas înfundat, bărbatul nu s-a plâns niciodată de nimic şi nici nu a conştientizat că are o jucărie blocată în cavitatea nazală.


Se pare că vârful de plastic al unei ţinte de la un pistol de jucărie i-a rămas blocat bărbatului în nas, pe când avea 7 ani. Părinţii săi l-au dus la medic, dar jucăria nu a fost descoperită, scrie The Guardian.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?