Un bărbat care a fotografiat două maşini de poliţie parcate neregulamentar a fost dus la secţie

 
Foto: zoso.ro
Foto: zoso.ro
Foto: zoso.ro Foto: zoso.ro
Un bărbat din Târgovişte care a fotografiat două maşini de poliţie parcate în staţia de autobuz a fost ridicat de agenţi.

Tânărul a filmat întreaga conversaţie din maşina de poliţie. Agenţii înregistraţi cu telefonul mobil au susţinut că îl duceau pe bărbat la secţie să facă o declaraţie referitoare la scopul fotografierii maşinilor. Poliţiştii s-au declarat deranjaţi, întrucât erau în misiune. 

"Colegii noştri acţionau în cadrul unei misiuni la nivelul serviciului de Poliţie Rutieră", a declarat, în emisiunea "Realitatea te priveşte", Nicolae Ion, comisar-şef în cadrul Poliţiei Rutiere Dâmboviţa. Mai mult, acesta a spus că tânărul a sfidat, prin comportamentul său, organele judiciare, motiv pentru care poliţistul i-a cerut să se legitimeze, dar că acesta nu a prezentat niciun buletin decât în apropierea sediului Poliţiei unde "a revenit la un comportament civilizat". 

Tânărului i s-a întocmit dosar penal, fiind învinuit de ultraj. "Dosarul se află în faza actelor premergătoare", a spus comisarul-şef. "Vom administra tot ceea ce înseamnă probatoriu prezentat şi de dumnealui în calitate de făptuitor, precum şi probe pro şi contra", a completat acesta.

Acest caz ne-a fost semnalat de un telespectator pe adresa martorocular@realitatea.net.

VEZI VIDEO AICI

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?