Un bărbat a decapitat o fetiţă de patru ani fără nicio urmă de remuşcare! Motivul este ireal

 

O copilă de doar patru ani a fost găsită, aproape de casa în care locuia cu părinţii săi din nordul Indiei cu capul, mâinile şi picioarele tăiate.

Din primele informaţii oferite de autorităţile indiene, Sunu Godba pare să fi fost victima ritual vrăjitoresc pentru găsirea unui telefon mobil.

Fetiţa dispăruse pe 24 octombrie în zona Assam, faimoasă pentru faptul că locuitorii de acolo folosesc magia neagră. ”Am fost sunați de unul dintre localnici după ce găsise cadavrul între ierburi. Când am ajuns la locul în care am fost chemați, a fost groaznic. Capul fetiței stătea chiar lângă corp iar mâinile și picioarele erau împrăștiate”, a declarat inspectorul Poliției.


Se pare că fiica unuia dintre vecinii victimei îşi pierduse telefonul mobil, considerat un lux, iar tatăl ei a omorât-o pe Sunu Godba.

”Nu pot să cred că vecinul meu care era amabil cu fetița mea și o iubea ca și cum ar fi unchiul ei, ar fi putut s-o omoare din lăcomie”, a declarat devastat tatăl, conform The Mirror.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?