Un avion a aterizat de urgență din cauza unui stick USB

 

Un avion American Airlines a aterizat forțat după ce a fost găsit un stick USB la toaletă.

Probabil cineva a făcut o glumă proastă, însă cu siguranță nu acel cineva va apuca să râdă la urmă. Stick-ul USB era lipit pe unul din pereții toaletei în avionul care călătorea din San Francisco spre New York, potrivit PlayTech.ro.

Toți cei 215 pasageri ai zborului au fost anunțați că există o problemă la sistemul de ventilație al aeronavei și sunt obligați să aterizeze pe aeroportul din Kansas cât mai repede cu putință. Au fost informați ulterior că motivul real a fost o posibilă amenințare cu bombă.

Avionul a aterizat în siguranță, pasagerii și echipajul au fost rapid evacuați, și o echipă completă de geniști au căutat prin tot avionul... probabil capacul de la stick-ul USB.

După aproape două ore, avionul și-a continuat zborul către New York, iar între timp FBI-ul încearcă să identifice posesorul stick-ului USB. Asta, desigur, după ce toți pasagerii au plecat de la fața locului și au ajuns mai liniștiți la destinație.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?