Un adăpost din Polonia găzduieşte animale exotice abandonate

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Pisici, câini, şerpi şi iguane. Toate aceste animale nu sunt găzduite de o grădină zoologică, ci de un adăpost de animale părăsite din Polonia.
Îngrijitorii adăpostului din Lublin spun că oamenii abandonează din ce în ce mai multe animale exotice.

De cele mai multe ori, oamenii abandonează animalele pentru că acestea cresc mult mai mari decât credeau proprietarii. Astfel, devin un pericol pentru cei din jur. Un astfel de exemplu este un piton indian.


''Vânzătorul din pet-shop a asigurat că nu va depăşi un metru lungime, iar fostul propietar al pitonului a crezut. Din nefericire a crescut mult mai mult. În prezent are o lungime de trei metri şi jumătate, cântăreşte 30 de kilograme şi o să mai crească'', spune Bartlomiej Gorzowski, îngrijător la adăpostul din Polonia.

Orfanii exotici au nevoie de îngrijire constantă şi de un pic de afecţiune. Spre exemplu, iguanelor le place să fie scărpinate-n creştet.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?