Uluitor! Prin ce chinuri trec iubitele milionarilor. O tânără dezvăluie din culisele relaţiei sale

 

O femeie a împărtășit din experiențele sale, după ce a ieșit la întâlnire cu un miliardar. Trăirile ei te vor surprinde.Sophia Glass a fost, pentru o perioadă, cuplată cu un miliardar. Și după despărțire, aceasta a decis să împărtășească din experiențele sale și despre cum este să ajungi într-o asemenea situație.

„Fiecare femeie visează măcar o dată în viață să se întâlnească sau să fie iubita unui miliardar. Totuși, iată ce experiență am avut eu cu un astfel de Făt-Frumos.

1. Nu știi nimic. După ce ne-am conversat de câteva ori am simțit nevoia să aflu mai multe despre el. Am aflat doar ce mi se permitea. Când am căutat mai multe pe internet, mi-am dat seama ce echipă bună de consilieri de imagine are.

2. Multe zerouri în contul de bancă și o casă luxoasă pot face pe oricine arogant. Nu te hazarda să crezi că este modest doar fiindcă a muncit intens ca să ajungă sus. Odată ajuns acolo, chiar și ego-ul va crește.

3. Vei deveni perna de plâns. Am crezut că avem o relație în care contăm amândoi, dar totul era despre el. Eu eram doar un fel de terapeut cu care se putea și culca. Doar el avea probleme și urgențe. El era centrul universului.

4. Milionarul zgârcit. Deși ne simțeam bine împreună, niciodată nu mergeam în locuri scumpe, fiindcă avea oroare să cheltuie. Era atât de zgârcit, încât își reîncălzea resturile de cafea, doar ca să nu își cumpere alta. Deși era miliardar.

5. Indiferent ce am făcut și chiar dacă nu am avut niciun avantaj material de pe urma relației mele cu miliardarul, un lucru a fost și a rămas constant: toți te vor percepe ca pe o căutătoare de comori, o materialistă sau o profitoare. Indiferent ce intenții ai.”, a povestit Sophia Glass.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?