Ultimul trend în modă: costumul bărbătesc din stofă cu fir de aur

 
Un costum realizat din preţiosul material poate ajunge şi la 8.000 de euro
Un costum realizat din preţiosul material poate ajunge şi la 8.000 de euro
FOTO: REALITATEA TV

Designerul Alexandru Ciucu se aliniază ultimului trend şi scoate pe piaţă o nouă gamă de costume de lux. Asta pentru că mai nou, domnii cu pretenţii sunt interesaţi de costumele realizate din stofă inserată cu fir de aur de 22 de karate.

Costumele realizate de designerul Alexandru Ciucu din materialul cu fir de aur nu sunt la îndemâna oricui.

"Se adresează numai clasei superioare, din punct de vedere financiar. Nu plouă cu comenzi din acest material. Am în lucru în momentul ăsta un costum şi am mai făcut încă două", a explicat Alexandru Ciucu, designer.


Un costum realizat din preţiosul material poate ajunge şi la 8.000 de euro. Considerat Bentley-ul ţesăturilor, materialul a fost folosit în ultimele secole doar de regii Spaniei şi cei ai Marii Britanii.

"Este un material care la bază este făcut din lâna din Noua Zeelandă, oilor din Noua Zeelandă. Un metru de material costă între 500 şi 800 de euro", a mai spus Alexandru Ciucu.

În plus, pentru un exclusivism desăvârşit dungile de aur pot fi personalizate, mai exact transformate în cuvinte.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?