Ultimele imagini filmate cu Luiza Melencu. Ce făcea, înainte să fie ucisă

 

Au fost date publicității ultimele imagini în care a fost surprinsă Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani, una dintre cele două victime ale criminalului Gheorghe Dincă.

Potrivit informațiilor furnizate de anchetatori, Luiza Melencu a fost luată cu mașina la ocazie de Gheorghe Dincă, bărbatul ducând-o cu forța în locuința sa, pentru a întreține relații sexuale, după care ar fi ucis-o.

În imagini se vede cum Luiza Melencu merge pe stradă și vorbește la telefon.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
CIUMA ROSIE ABRUTIZATA, INCOMPETENTA SI CINICA
30 Jul 06:32
DOAMNEEEEEE ! TRAZNESTE ANIMALELE platite gras sa apere copii romaniei ! TRAZNESTE-LE TOATA FAMILIA !!! Fata asta a fost sechestrata, batuta, si violata 3 luni de zile, apoi ucisa ca un porc si aruncata ca un les oarecare !!! Aparent nimeni nu a vazut si nu a auzit NIMIC !!! Dar toata lumea STIE !!!

FAMILIA asta de descreierati degenerati STIA cu ce se ocupa animalul !!! Vecinii spun ca militia STIA, intervenind de multe ori sa elibereze femei sechestrate acolo, de obiceiurile degeneratilor si nu erau pe nici o lista cu persoane cu comportament critic !!! Intotdeauna animalul a avut complici care STIAU !!! Astfel de cazuri sint peste tot si nimeni nu intervine datorita legislatiei, nu exista nimic sa izoleze si sa apere populatia de animale !!!

Copii au murit cu zile !!! Doamne Ajuta-i pe romani ca singuri nu par sa mai fie in stare !!! Sau chemati pe altii sa va conduca !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?