Ultima fiţă: Să deşurubezi capacul unei sticle dintr-o lovitură de picior

 

Nici măcar USR nu s-a prins încă de faptul că poate scoate un folos de imagine din ultima nebuneala care a cuprins netul. Israelienii le-au luat-o înainte. Un editorial de Lelia Munteanu.

"Care e ultima fiţă? Să deşurubezi capacul unei sticle dintr-o lovitură de picior. (La Bottle-Cap Challenge nu cred că s-ar deda, de pildă, un profesionist de talia lui Băse).

În Israel, tonul l-a dat Yair Lapid, unul dintre fondatorii partidului Albastru şi Alb (culorile steagului naţional), însă deşurubând tacticos dopul, cu mesajul: "De ce să ne complicăm? Mergeţi în septembrie la vot şi puneţi ştampila pe Albastru şi Alb, ca să schimbăm guvernarea!"

Neînfricatul Ehud Barak, la cei 77 de ani, a fost mai iscusit: a deşurubat capacul nu cu piciorul, ci cu un dos de palmă, a înhăţat sticla apoi deschisă şi, cu privirea lui de adolescent pus pe şotii, i-a oferit-o competitorului său politic, spunând: "Bibi, bea ceva. Relaxează-te. Abia am început!".

A încercat şi Bibi o replică. Era într-un interviu, când a fost întrebat dacă primeşte provocarea lui Barak. A scos din buzunar o sticluţă de spray nazal şi, tacticos, i-a desfăcut dopul cu aceeaşi mână, zicând: "Cred că am demonstrat că pot". E clar că se simte mai în largul său pe terenul ambuscadelor politice".

Continuarea pe Gandul.infoAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?