Udrea: Toţi vor electoratul lui Băsescu. Doar cu votanţii PSD, Ponta nu ajunge preşedinte

 
Elena Udrea acceptă provocarea "Ice Bucket Challenge"
Elena Udrea acceptă provocarea "Ice Bucket Challenge"

Convinsă să calce pe urmele lui Traian Băsescu, Elena Udrea îşi pune mari speranţe în electoratul preşedintelui. Şi nu ar fi singura. Invitată, marţi seara, la Realitatea TV, Elena Udrea a declarat că toţi candidaţii îşi doresc electoratul lui Băsescu, chiar dacă nu o recunosc. Totodată, Udrea a vorbit despre motivele care au dus la schimbarea candidatului PMP Cristian Diaconescu.

"Vom afla în zilele următoare (dacă Traian Băsescu o susţine pentru a candida la Cotroceni, n.r.), când preşedintele însuşi va spune punctul de vedere şi pe cine susţine. Ce putem remarca, în schimb, că este o mare aglomeraţie. Toată lumea vrea să fie susţinută de Traian Băsescu, toată lumea vrea electoratul său, dar se feresc să o spună direct. Mă refer aici la candidaţii de pe zona de centru-dreapta. Sunt convinsă că şi Ponta şi-ar dori ca cei care sunt votanţi Băsescu să voteze cu el pentru că, altfel, doar cu votanţii PSD, nu ajunge preşedinte. Noi, cei de la Mişcarea Populară, şi eu, ca şi candidat al PMP, am afirmat de la început că da, suntem cei care dorim să continuăm reformele începute de Traian Băsescu în România. Ca urmare, este firesc să-mi doresc ca electoratul preşedintelui să fie cel care votează cu mine sau să fiu candidatul care convinge electoratul preşedintelui să voteze în alegerile din această toamnă", a spus Elena Udrea, la "Prime Time News".

Întrebată dacă electoratul preşedintelui Băsescu este suficient să o aducă în turul 2, Udrea a replicat: "Este necesar electoratul preşedintelui, nu numai pentru mine, pentru orice candidat de centru-dreapta din Opoziţie să aibă electoratul, să fie trimis în turul 2. Fără acest electorat, niciun candidat de centru-dreapta nu poate câştiga alegerile. Doar acest electorat desigur nu este suficient. De aceea PMP a schimbat candidatul înainte de începutul competiţiei, lucru pe care l-au făcut şi celelalte partide, pentru că analizând dacă, la momentul acesta, cu candidatul pe care-l aveam putem să atingem obiectivul de a intra în turul 2, am constatat că avem nevoie de un candidat care să poată lua cât mai mult din voturile preşedintelui Traian Băsescu, să ia toate voturile PMP şi să poată să aducă şi un electorat în plus."

"Victor Ponta nu are cum să câştige aceste alegeri fără un electorat de dreapta. El cu siguranţă că s-ar bucura foarte tare dacă, prin absurd, electoratul preşedintelui ar vota cu el în turul 2. Pentru că doar cu 30%, cât îi poate oferi PSD, Victor Ponta nu ajunge preşedinte. În turul 2, toţi candidaţii se vor lupta să ia din electoratul preşedintelui, indiferent acum cât de mult încearcă să se dezică sau să se separe de preşedinte. Ca urmare, cred că electoratul preşedintelui va face diferenţa şi va da viitorul preşedinte al României", a mai spus Udrea.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 0
Aurelia Ionescu
21 Aug 11:32
Rau ne-ai pedepsit Doamne......un presedinte betiv am avut,si-l mai avem, iar acum o C..VA se vrea "carmuitoarea" neamului romanesc . Cu ce ti-am gresit Doamne....?......?.....
Răspunde
4 0
Aurelia Ionescu
20 Aug 08:21
Va calca pe urmele lui Basescu....in drumul spre puscarie.....ha...ha...ha....
Răspunde
2 -3
Nume*
20 Aug 07:33
O c.o.m..p.a.n..i.e ..ce .a.p.a.r.ţ.i.n.e f..a.m.i..l.i.e.i P/o/n/t/a a încheiat în ultimii cinci ani contracte cu statul în valoare de aproape 100 de milioane de lei. Culmea, această firmă a făcut afaceri, tot pe banii statului, inclusiv cu celebrul grup de la Golden Blitz, considerat apropiat de Elena Udrea şi Traian Băsescu.
Până acum nu au existat multe informaţii despre afacerile pe care Victor Ponta, sau membrii familiei sale, le-ar fi făcut cu instituţiile publice. Datele apărute în presă se referă la contractele de asistenţă juridică pentru Complexul Turceni încheiate de Casa de Avocatură Şova şi Asociaţii (unde Ponta a fost asociat). Aceste contracte pot fi considerate însă firimituri în comparaţie cu afacerile familiei Ponta cu instituţiile publice .Victor Ponta a crescut în Bucureşti, într-un apartament de pe Bulevardul Dinicu Golescu, vizavi de Ministerul Transporturilor, lângă Gara de Nord. La adresa de domiciliu, care s-a regăsit multă vreme în buletinul actualului premier, au locuit şi mama acestuia, Cornelia Naum, precum şi sora, Ponta N. Alexandra Florina , în urma căsătoriei, devenind Herţanu N. Alexandra Florina, la adresa respectivă a mai apărut ca locatar, Herţanu Iulian Cristian ,cumnatul lui Ponta.Cumnatul a infiintat firma Herţanu Projects SRL. În această companie mama premierului avea 5%, iar Iulian Herţanu 95%. Sediul social al firmei era chiar acasă la familia Ponta. Ulterior, Iulian Herţanu a devenit acţionar cu 60% şi la o altă firmă, SC GROSSMANN ENGINEERING GROUP SRL.Cea mai bănoasă afacere încheiată de compania GROSSMANN cu statul român o reprezintă câştigarea, pe 20 ianuarie 2012, a unei licitaţii în valoare de 49.430.000 lei (10.750.000 euro) pentru extinderea reţelei de canalizare din localitatea Comarnic(perioada BOC ).şocant este numele firmei împreună cu care Iulian Herţanu a câştigat contractul: SC EURO CONSTRUCT TRADING '98 SRL, firmă considerată
Răspunde
2 -2
bebe
20 Aug 07:39
4 Oare legatura "tainica " Udrea -Basescu _Ponta are ca urmare candidatura duduiei ca sa rupa voturi de la dreapta ?
2 -3
continuare...
20 Aug 07:58
7 şocant este numele firmei împreună cu care Iulian Herţanu a câştigat contractul: SC EURO CONSTRUCT TRADING '98 SRL, firmă considerată apropiată de preşedintele Traian Băsescu. EURO CONSTRUCT TRADING '98 SRL este strâns legată şi de numele Elenei Udrea. Fost ministru şi membru marcant al PDL, precum şi colaboratoare apropiată a lui Traian Băsescu, Elena Udrea mai este cunoscută şi ca reprezentanta „grupului de la Golden Blitz" (format din Sorin Vulpescu şi Dan Besciu, parteneri de afaceri şi vechi prieteni ai lui Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea). Aceiaşi Sorin Vulpescu şi Dan Besciu sunt şi patronii SC EURO CONSTRUCT TRADING'98 SRL, companie care, iată, face afaceri cu unul dintre membrii familiei lui Ponta. Mai trebuie spus că grupul de la Golden Blitz a mai fost asociat cu afaceriştii din apropierea liderilor PSD. Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea, a făcut afaceri cu oamenii lui Adrian Năstase, Alexandru Bittner şi Adrian Petrache.

Această situaţie ridică mari semne de întrebare asupra onestităţii lui Victor Ponta, care atunci când s-a aflat în opoziţie i-a acuzat pe oamenii din jurul lui Traian Băsescu că s-ar fi îmbogăţit de pe urma contractelor încheiate cu statul. Acuzaţiile nu i-au ocolit nici pe cei care acum se dovedesc a fi partenerii de afaceri ai familiei sale.
1 -2
udrea pentru cine candideaza ?
20 Aug 07:12
O companie ce aparţine familiei Ponta a încheiat în ultimii cinci ani contracte cu statul în valoare de aproape 100 de milioane de lei. Culmea, această firmă a făcut afaceri, tot pe banii statului, inclusiv cu celebrul grup de la Golden Blitz, considerat apropiat de Elena Udrea şi Traian Băsescu.
Până acum nu au existat multe informaţii despre afacerile pe care Victor Ponta, sau membrii familiei sale, le-ar fi făcut cu instituţiile publice. Datele apărute în presă se referă la contractele de asistenţă juridică pentru Complexul Turceni încheiate de Casa de Avocatură Şova şi Asociaţii (unde Ponta a fost asociat). Aceste contracte pot fi considerate însă firimituri în comparaţie cu afacerile familiei Ponta cu instituţiile publice .Victor Ponta a crescut în Bucureşti, într-un apartament de pe Bulevardul Dinicu Golescu, vizavi de Ministerul Transporturilor, lângă Gara de Nord. La adresa de domiciliu, care s-a regăsit multă vreme în buletinul actualului premier, au locuit şi mama acestuia, Cornelia Naum, precum şi sora, Ponta N. Alexandra Florina , în urma căsătoriei, devenind Herţanu N. Alexandra Florina, la adresa respectivă a mai apărut ca locatar, Herţanu Iulian Cristian ,cumnatul lui Ponta.Cumnatul a infiintat firma Herţanu Projects SRL. În această companie mama premierului avea 5%, iar Iulian Herţanu 95%. Sediul social al firmei era chiar acasă la familia Ponta. Ulterior, Iulian Herţanu a devenit acţionar cu 60% şi la o altă firmă, SC GROSSMANN ENGINEERING GROUP SRL.Cea mai bănoasă afacere încheiată de compania GROSSMANN cu statul român o reprezintă câştigarea, pe 20 ianuarie 2012, a unei licitaţii în valoare de 49.430.000 lei (10.750.000 euro) pentru extinderea reţelei de canalizare din localitatea Comarnic(perioada BOC ).şocant este numele firmei împreună cu care Iulian Herţanu a câştigat contractul: SC EURO CONSTRUCT TRADING '98 SRL, firmă considerată apropiată de preşedintele Tra
Răspunde
6 -2
Sincer
19 Aug 19:20
Ponta foloseste arma "jos basescu" care aduce in jur de 5-7 milioane de voturi.
Oameni nu il vor vote pt ca il simpatizeaza pe Ponta.... il vor vota pt ca sunt impotriva lui Basescu.

Electoratul lui Basescu e mic copil pe langa oameni care sunt impotriva lui.

Electoratul PSD + Tariceanu ( care i sa propus sa fie premier ) + Oameni care il uracsc pe Basescu = Garantat Presedinte !

Ponta nu e fraier... a facut ecuatia....
Răspunde
5 -3
Toti vor dar nu le foloseste la nimic
19 Aug 18:59
Ehe, Ponta vrea multe, vrea tara la discretia sa. Iohannis se vizeaza Presedinte dar daca-l intrebi de ce vrea, nici el nu stie? Cristi Diaconescu desi este total necunoscut, de stanga, a fost pe lista 322, se da de drepata si se vrea si el la Cotorceni, vrea si el sustinerea d-lui Basescu, dar el saracul !!! vai, nu stie nimeni de el, nici prin Bucuresti nu-l cunoasc oamenii simpli si ma intreb cum sa adune astia milioane de voturi? Zau de nu-s zaluzi pentru varsata lor.
Concluzie: Udrea- Ponta in finala cea mare, restul e poveste de umplut timpul natarailor :))))
Răspunde
1 -3
ciudat
19 Aug 20:02
4 .... ca l ai uitat tocmai pe tariceanu. eu zic ca el va fi presedintele si ponta prim ministru
9 -6
culmea hotiei varaniste
19 Aug 18:12
104.000 euro a platit varanul statului roman pe 17 clădiri și 3,6 hectare teren in inima Bucurestiului.

Culmea hotiei varaniste: in 2008, in timpul guvernului Tariceanu, hotul de Voiculescu a REVANDUT statului, 377 metri patrati ( 1 % ) din terenul ICA pentru fabuloasa suma de 640.000 euro.

In plus, puscariasul sef al Antenelor, a obtinut din închirierea unei singure clădiri de pe terenul ICA, 1,4 milioane euro pe an.

In loc ca banii din vanzarea corecta a ICA sa se duca la sanatate, educatie, pensii, zecile de milioane de euro s-au dus la Antenele varanului hot si la plata cu unor salarii de 25.000 euro lunar (Mihai Gadea) sau 12.000 euro (Mircea Badea).

Mai mult, statul a mai luat si din banii nostri, ca sa plateasca varanului 649.000 euro pe 1 % din teren, cu 1.700 euro / metru patrat
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?