UDMR ține în șah Opoziția privind susținerea moțiunii de cenzură

 
PNL cere demisia lui Cseke Attila din cauza problemelor medicilor de familie
PNL cere demisia lui Cseke Attila din cauza problemelor medicilor de familie
FOTO: evz.ro

UDMR tinde să creadă că de fapt iniţiatorii moţiunii de cenzură nu doresc să preia guvernarea, a declart  la RFI liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila. În ceea ce privește modul în care vor vota parlamentarii Uniunii  moțiunea de cenzură, Attila a decis întotdeauna cu o zi înainte sau chiar în ziua dezbaterii.

„Noi am ridicat câteva chestiuni, întrebări, credem noi, de bun simţ, pe care le-am ridicat şi în sesiunea anterioară, când a fost moţiunea de cenzură anterioară. Dacă într-adevăr doresc să schimbe acest Guvern, dacă ai o alternativă la acest Guvern şi la această majoritate parlamentară, care astăzi încă există pe ansamblul Parlamentului, atunci trebuie să prezinţi nu numai nouă, UDMR-ului, ci şi societăţii din România, un program de guvernare, trebuie să spui principalele elemente, ce doreşti să faci, trebuie să spui pe cine propui candidat de prim-ministru, cine vor fi principalii miniştri, la Finanţe, la Sănătate, la Educaţie, la Transporturi, la Ministerul de Externe, că preluăm în câteva zile preşedinţia UE (...). Deocamdată, noi n-am primit aceste elemente, deşi le-am solicitat. Noi tindem să credem că de fapt nu se doreşte preluarea guvernării”, susţine el.

Întrebat când va decide UDMR cum votează moţiunea de cenzură, el a replicat că parlamentarii Uniunii decid întotdeauna cu o zi înainte sau chiar în ziua dezbaterii.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?