UDMR și-a reafirmat sprijinul pentru social democrați la congresul lui Dragnea

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, şi-a reafirmat susţinerea punctuală în Parlament pentru PSD, pe care o consideră pozitivă, dar a exprimat şi nevoia unui proiect de ţară.,,Cred în posibilitatea şi necesitatea unui dialog politic, indiferent de care parte a eşicherului politic ne aflăm. Întotdeauna vor apărea subiecte sensibile, dar convingerea mea este că putem să ajungem la un acord.România şi cetăţenii ei au nevoie de un proiect de ţară, au nevoie de o perspectivă, să ştie unde vom fi peste 5, peste 10 ani, care ne sunt obiectivele.

Aţi câştigat alegerile şi oamenii aşteaptă rezultate. Vă sprijin punctual în parlament şi cred că facem foarte bine. Ne sprijiniţi şi dvs. punctual şi faceţi foarte bine.

Maghiarii din România nu sunt duşmanii ţării, aşa cum se aude din foarte multe direcţii, cu intenţia clară de a mări tensiunea dintre comunităţi.

Eu cred că dialogul purtat cu PSD în ultimul an  este un dialog util, responsabil, orientat spre viitor. Sunt convins că suntem pe un drum bun, drumul construcţiei viitorului nostru comun.

Succes ţării este şi succesul comunităţii maghiare. Eşecul României ar fi şi eşecul comunităţii maghiare. Noi nu dorim eşecul ţării,, a spus Kelemen Hunor.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?