Ucis de smartphone! Un bărbat a murit după ce și-a pus telefonul la încărcat

Richard Bull, un bărbat în vârstă de 32 de ani din Marea Britanie, a fost găsit mort în baie cu arsuri pe corp. Poliţia a descoperit că bărbatul trăsese un prelungitor în baie, în care se afla un încărcător de iPhone conectat la telefon.Corpul neînsufleţit al lui Bull a fost găsit de soţia acestuia. Iniţial, femeia a crezut că tânărul a fost atacat de cineva, deoarece avea arsuri grave pe piept, scrie Go4it

Cel mai probabil bărbatul a folosit smartphone-ul în timp ce stătea în cadă. O secţiune din cablu a luat contact cu apa, iar tânărul a fost electrocutat.

Dr. Sean Cummings, medicul legist care s-a ocupat de caz, a spus că intenţionează să întocmească un raport pe care să îl trimită producătorilor de smartphone-uri. Potrivit lui, aceştia ar trebui să-i avertizeze pe utilizatori că încărcarea telefoanelor în baie este extrem de periculoasă.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?