Țuțuianu, dezvăluiri despre acțiunile lui Dragnea: "Am fost transformat într-o țintă vie"

 
Adrian Tutuianu
Adrian Tutuianu

Fostul ministru al Apărării Adrian Țuțuianu, unul dintre contestatarii lui Liviu Dragnea din interiorul PSD, se plânge pe pagina sa de Facebook că a fost epurat din mai multe funcții "pentru liniștea domnului Dragnea".Adrian Țuțuianu trece în revistă schimbările care l-au vizat și spune că "orice loc aș ocupa deranjez, așa că se face orice pentru liniștea domnului Dragnea".

Începând cu data de 4 decembrie, Țuțuianu este membru al Comisiei economice, industrii și servicii, dar asta doar până când "interesele lui L.D. vor fi deranjate". Și, atunci, cu siguranță, va fi mutat "disciplinar" la o altă comisie. "Asta dacă nu se vor întâmpla surprize.Nu aduce anul ce aduce ceasul!", a scris Țuțuianu pe Facebook.

"La cererea grupului de senatori al PSD, am fost înlocuit, la începutul acestei săptămâni, din funcția de membru al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări. Se pare că orice loc aș ocupa deranjez, așa că se face orice pentru liniștea domnului Dragnea.

Și acest "orice" trebuie luat în serios pentru că nu este o figură de stil. E realitatea ultimului an în care am fost transformat într-o țintă vie.

Prima oară m-au înlocuit de la conducerea Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității SRI. Apoi, supărat probabil pe faptul că la Ministerul Apărării Naționale lucrurile se mișcau în direcția bună, m-au schimbat. Când spun "direcția bună", am în vedere direcția României și a Armatei Române. Dar, poate, lucrurile acestea contraveneau intereselor altora.

Nu a fost suficient! Liviu Dragnea a continuat și, rând pe rând, m-a schimbat din funcția de Președinte PSD Dâmbovița (filială cu rezultate excelente), apoi din cea de vicepreședinte PSD la nivel național și vicepreședinte al Senatului României.

Începând cu data de 4 decembrie, sunt membru al Comisiei economice, industrii și servicii. Și aici îmi voi face treaba cu aceeași seriozitate și dedicație. Până când? Până în momentul în care, din nou, interesele lui L.D. vor fi deranjate. Și, atunci, cu siguranță, voi fi mutat "disciplinar" la o altă comisie. Asta dacă nu se vor întâmpla surprize.

"Nu aduce anul ce aduce ceasul!", a scris Adrian Țuțuianu pe Facebook.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?