Ţuţuianu, o nouă înregistrare controversată. Ce explicații dă pesedistul

 

Vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu este vedeat partidului în ultima perioadă, fiind protagonistul unei noi înregistrări în care declară că-i va pune la punct pe șefii poliției din Dâmbovița.Vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu le explica primarilor din Dâmboviţa, potrivit unei înregistrari publicată vineri de un post local de televiziune din Târgovişte, că o să-l cheme pe şeful Poliţiei să-i ceară explicaţii despre anumite dosare penale în care victime sunt edilii PSD din judeţ.

”Opreşte (n.r. Poliţia) pe aştia de la presă care ne însoţeau. Ei spun: Domne’, suntem cu domnul Ţuţuianu! Nu ne interesează pe noi!(a răspuns poliţistul - n.r.). Astăzi o să-l chem (pe şeful Poliţiei - n.r.) şi eu să-l întreb: e corect că l-au oprit pe ăla de la presă, dar de exemplu, primarul din Vişineşti, bătut măr de unul care are oi, în urmă cu două săptămâni, de ce nu are dosar ală? Nu că am eu ceva cu cineva! Bă, dar când îl baţi pe un primar, când îi tai patru cauciucuri de la maşină într-o singură zi, unde-i Poliţia română? Aseară, primarul de la Gura Foii! Unul beat se duce să-l omoare în casă. Primarul a sunat pe 112. A plecat un miliţean de la Găeşti, a ajuns la Gura Foii şi a găsit unul cu căruţa de lemne pe drum. I s-a părut mai suculent ală! Lasă-l dracu pe primar să-l omoare!”, spunea Ţuţuianu în faţa primarilor din Dâmboviţa, potrivit înregistrării publicate de postul de televiziune MDI TV din Târgovişte.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a negat că şeful instituţiei sau înlocuitorul acestuia au fost chemaţi de Adrian Ţuţuianu pentru a da explicaţii.

”Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, comisar şef de poliţie Zepişi Danil, nu a fost sunat sau chemat niciodată în legătură cu aspectele sesizate în articolul de presă”, anunţă IPJ Dâmboviţa într-u n comunicat de presă.

Mai mult, potrivit sursei citate, până la data de 31 august, şeful Inspectoratului, comisar şef de poliţie Zepişi Danil, a fost în concediu medical.

„În acea perioadă, adjunctul şefului I.P.J Dâmboviţa, comisar şef de poliţie Păun Sorin, a fost lăsat la comanda Inspectoratului, prin dispoziţie. De asemenea, nici acest ofiţer de poliţie nu a fost sunat sau chemat în legătură cu aspectele sesizate în articolul de presă”, se mai arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Țuțuianu a declarat, vineri, pentru Mediafax, despre discuția în care le-a spus primarilor din județul Dâmbovița că o să-l convoace pe șeful Poliției să-i ceară explicații de ce nu are dosar penal agresorul edilului din Vișinești, că „acolo nu era o chemare la ordin”.

„Acolo nu era o chemare la ordin a cuiva, ci era pur și simplu o chemare pentru a-l informa (pe șeful Poliției - n.r.) că un primar din județ, de la Vișinești, a fost bătut, și cu mașina vandalizată și cu multe chestiuni, iar altul a fost atacat în curte, a scris presa, a intrat unul noaptea peste el, iar eu am constatat că nu s-au sesizat foarte rapid, ăsta era sensul discuției, nu altul”, a declarat, vineri, vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu.

 

Întrebat de MEDIAFAX dacă a avut în acest sens o discuție cu șeful Poliției, Țuțuianu a răspuns: „Nu am avut, pentru că era în concediu, nu știu unde era, și pe urmă am uitat de subiect”.

 

Vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu le explica primarilor din Dâmbovița, potrivit unei înregistrari publicată vineri de un post local de televiziune din Târgoviște, că o să-l cheme pe șeful Poliției să-i ceară explicații despre anumite dosare penale în care victime sunt edilii PSD din județ.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?