Tuşa, mesaj dur la adresa conducerii PNL: E momentul ca aceia care au greşit să facă un pas în spate

 
Diana Tuşa / Foto: MEDIAFAX
Diana Tuşa / Foto: MEDIAFAX

Deputatul PNL Diana Tuşa a transmis, luni, un mesaj dur la adresa conducerii partidului şi a modului în care a fost gestionată campania pentru locale, ea arătând că vina a fost în totalitate a partidului, pentru rezultat, pentru că nu a oferit o alternativă reală la PSD. Tuşa spune că e momentul să se separe apele, cei care au greşit să facă un pas în spate, iar cei cu probleme să stea acasă, pentru că, dacă şi acum vor ascunde gunoiul sub preş, vor fi responsabili de dezastrul din toamnă.

”Bucureştenii au vorbit şi au vorbit clar ! Noi, PNL, suntem de vină, nu alţii! Una am spus şi alta am făcut! Noi am iniţiat criteriile de integritate şi am sfârşit prin a defila cu persoane «penale», noi am susţinut cotele de gen şi am fost primii care am renunţat la ele, noi am stabilit reguli pentru desemnarea candidaţilor, dar am luat deciziile în funcţie de interesele şi sforile trase de unii şi de alţii. NOI nu am fost consecvenţi!”, a scris Diana Tuşa pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PNL continuă: ”Ipocrizia a fost a noastră, alegătorii însă au ales ce li s-a oferit, iar PNL nu a oferit alternativa reală la PSD. Dar dacă şi acum vom da vina pe alţii şi vom ascunde gunoiul sub preş, noi vom fi responsabili de dezastrul din toamnă !”. 

Potrivit Dianei Tuşa, PNL mai are o şansă, dar aceasta este ulltima.

”Mai avem însă o şansă, ultima după părerea mea. E momentul să se separe apele, cei care au greşit să facă un pas în spate, cei cu probleme să stea acasă”, spune ea.

Diana Tuşa mai atrage atenţia că este necesar ca discursul public al PNL să fie acelaşi cu discuţiile private din interior şi că e nevoie de oameni noi. 

”Cel mai important! - discursul public să fie acelaşi şi în discuţiile private din partid. Oameni noi, altă strategie, cea a adevărului şi a interesului cetăţeanului. De acest lucru are nevoie PNL şi electoratul său”, spune Diana Tuşa.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?