Tudorel Toader: Nu este nicio eroare! În loc de răspunsuri, alte întrebări

 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, susţine, în continuare, că nu a fost si nu este nicio în dosarul de candidatura a lui "A. Lazăr."

Într-o postare pe facebook, intitulată "simple precizări" Tudorel Toader revine şi spune că "nu a fost şi nu este nici o eroare referitoare la ordonanţa de clasare din dosarul de candidatura a lui A. Lazăr. Întrebarea mea era următoarea - cum se justifica o astfel de ordonanţă în dosar" a scris Toader.

"În sfârşit aflăm şi "justificarea"- a greşit grefiera care a multiplicat lucrările acestuia. Reamintesc şi faptul că tot o "greşeală" a fost şi pe data de 20 martie 2018, atunci când grefiera a multiplicat Protocolul secret din 2009, l-a trimis la MJ fără ultimele două pagini care se lipiseră la exemplarul trimis la CSM !" se mai întreabă, retoric, Toader

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?