Tudorel Toader, mesaj în Vinerea Patimilor: Trebuie de văzut!

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader reacţionează, după fix o săptămână, la desecretizarea protocoalelor dintre Ministerul Public şi SRI. În Vinerea patimilor, şeful Justiţiei a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj telegrafic, în care vorbeşte despre "ingerinţe"sau "substituirea legiuitorului". Totul cu tema "trebuie de văzut"!"Despre protocoale și posibile consecințe !

În data de 16 martie 2018, în mod public, anunțam că voi solicita Ministerului public desecretizarea protocolului încheiat cu SRI !

În data de 19 martie 2018, în mod oficial, am solicitat Ministerului public demararea procedurilor necesare pentru desecretizarea respectivului protocol.

Pe data de 20 martie 2018, la Ministerul justiției, am primit protocolul dintre Ministerul public și SRI.

Astăzi, apreciem continuarea procesului de desecretizare și a altor protocoale similare.

Trebuie de văzut în ce măsură aplicarea protocolului a permis ingerințe în drepturi și libertăți fundamentale.

Trebuie de văzut dacă și în ce măsură, prin încheierea protocolului, semnatarii acestuia au adăugat legii, substituindu-se legiuitorului !"Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?